Ručna anticelulit masaža

Uprkos brojnim novim aparatima na tržištu koji inače obećavaju odlične rezultate u rešavanju celulita, još uvek počasno prvo mesto u lečenju celulita zauzima ručna anticelulit masaža. Posebno kada se kombinira sa odgovarajućom kremom i gelom koji dodatno pospešuju rezultat.

Kao kozmetički salon koji želi da vam ponudi samo najbolje i provereno najkvalitetnije tretmane bilo koje vrste, analizirali smo i posebnu pažnju posvetili najnovijim aparatnim tretmanima na inače preplavljenom tržištu u Srbiji i u Nišu. Detaljno smo se informisali i učestvovali na raznim prezentacijama a i kod kolega sa kojima sarađujemo mogli da se uverimo u rezultat samih mašina.

Spisak tretmana koje smo probali:

Na kraju smo se ipak odlučili za ljudski faktor koji je najodgovorniji i najskuplji ali ujedno i najefikasniji.

Uverili smo se da nijedna mašina, tretman od gore navedenih ne može efektivno zameniti ljudsko iskustvo i veštinu…

Zakažite ručnu anti-celulit masažu i uverite se sami… Vaš Blumen Beauty Studio Niš

Anticelulit

Informacije: 063 7 31 31 32

Anti celulit ručna masaža

Više o celulitu

Područje zahvaćeno celulitom ima oslabljenju cirkulaciju, što uzrokuje nedostatak kiseonika u tkivu, a posledica toga je da nakupljanje toksina i slabom regenenarcijom stanica u zahvaćenim delovima što rezultira daljim rastom problema.

Oko 90% žena iznad dvadeset godina ima celulit u nekom obliku… Sam uzrok celulita nije još tačno razjašnjen ali su poznati faktori njegovog nastanka. Na primer žene su dosta sklonije pojavi celulita zbog količine hormona estrogena koji pogoduje njegovom nastanku kao i broj i osetljivost receptora koji upravljaju distribucijom masti u koži. Oslabljena cirkulacija, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje, stres, sve su to takođe poznati faktori pojave celulita.

Osim hormona estrogena na pojavu celulita u nekoj meri takođe deluju i adrenalin, inzulin, prolaktin i hormoni žlezde štitnjače.
U razvoju celulita postoji nekoliko stepeni:

Kontakt

Studio Blumen
Vizantijski Bulevar 80A
18000 Niš

Tel: 063 7 31 31 32
E-Mail: info\a\blumen.rs

*Parking na trotoaru ispred salona je besplatan


Između Rode i DISa, u zgradi sa UNI Credit Bankom